Dobre vijesti: U posljednja dva tjedna zabilježen je primjetan rast potražnje za radnicima u Zagrebu

Pixabay

Kriza, neizvjesnost i potreba za ostankom kod kuće izazvana koronavirusom dovela je do značajnog pada broja oglasa za posao.

No, čini se kako se tržište polako oporavlja. U posljednja dva tjedna došlo je do primjetnog rasta potražnje za radnicima. Tako je u razdoblju od 27. travnja do 10. svibnja objavljeno 1.500 oglasa za posao na portalu posao.hr, što je rast od 38 % u odnosu na razdoblje od 13. do 26. travnja.

Nadamo se da će se pozitivan trend i nastaviti, a u suradnji sa stručnjacima s portala posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih ovotjednih poslova. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Sistemaš d.o.o., tvrtka koja pruža informatičke usluge srednjim i malim tvrtkama traži sistemskog administratora (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Novozaposlena osoba bit će zadužena za direktnu komunikaciju i pružanje sistemske podrške korisnicima, instalaciju računala, otklanjanje kvarova računala, pisača, lokalne mreže i sl. Traži se kandidat koji ima minimalno dvije godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Za više informacija i prijavu kliknite na link.


Modepack, specijalizirani proizvođač ambalaže koju izvozi na čak 25 svjetskih tržišta traži operatora proizvodnog stroja (m/ž), asistenta prodaje (m/ž), voditelja prodaje (m/ž) te voditelja marketinga i webshopa (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 18.05. Poslodavac nudi odlične uvjete, siguran posao, ugovor na neodređeno te rad dinamičnom i poticajnom okruženju. Za prijavu na jednu od navedenih pozicija kliknite na link.

Poduzeće Zelene tehnologije d.o.o., zbog značajnog povećanja opsega posla zapošljava na poziciji .NET Web Developer (m/ž). Mjesto rada je Donji Stupnik, a rok prijave 20.05. Od kandidata se očekuje da ima visoku motivaciju, želju za radom i učenjem. Sudjelovanje u razvoju i održavanju postojećih programskih rješenja, sudjelovanje u izradi i razvoju novih programskih rješenja, predlaganje tehničkog koncepta rješenja i timski rad s drugim developerima samo su neki od izazova koji očekuju novog zaposlenika. Prijaviti se možete ovdje.

Mivatech d.o.o. za graditeljstvo i trgovinu traži voditelja projekta za izvođenje strojarskih instalacija (m/ž) na području grada Zagreba i Zagrebačke županije. Rok prijave je 26.05. Poslodavac osigurava službeni mobitel i mogućnost usavršavanja te nudi stalan radni odnos i plaću u iznosu do 10.000 kuna. Od kandidata se očekuje barem tri godine radnog iskustva, poznavanje engleskog i njemačkog jezika te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Za prijavu kliknite na poveznicu.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži strojara na građevinskom stroju (m/ž) u Zagrebu. Postoji mogućnost plaćanja stana ukoliko kandidat nije iz grada. Očekuje se minimalno tri godine iskustva u niskogradnji, preciznost, samostalnost i odgovornost. Plaća je u iznosu od 8.000 do 10.000 kuna. Za prijavu kliknite na link. Natječaj je otvoren do 27.05.

Crowe Tax and Accounting d.o.o. zapošljava na poziciji Accounting Manager (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata se očekuje minimalno osam godina radnog iskustva, dobro poznavanje engleskog jezika te rada na računalu. Osoba mora biti komunikativna i imati dobre organizacijske vještine. Za prijavu na ovu izazovnu poziciju kliknite na link.

Tres Commas d.o.o., konzultantska tvrtka koja posluje s klijentima diljem svijeta traži savjetnika sa znanjem češkog jezika (m/ž), savjetnika sa znanjem njemačkog jezika (m/ž), savjetnika sa znanjem talijanskog jezika (m/ž) te predstavnika prodaje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 27.05. Očekuju se izvrsne prodajne, komunikacijske i pregovaračke vještine. Poslodavac osigurava plaću u iznosu od 5.200 kuna uz bonuse. Za prijavu kliknite na link.

Tvrtka Andromont d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, traži instalatera vode i grijanja (m/ž) za rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac jednom mjesečno organizira plaćeni prijevoz do Hrvatske. Nudi se stalan radni odnos, a od kandidata se očekuje završena srednja škola. Rok prijave je 10.06. Dodatne detalje natječaja možete pronaći na linku.

Poznati diskontni lanac, Pepco traži voditelja trgovine (m/ž) u Krapini. Poslodavac osigurava stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje, prijateljsku organizacijsku kulturu te popust za zaposlenike. Za prijavu je potrebno radno iskustvo u trajanju od najmanje tri godine, znanje rada na računalu te završena srednja škola. Prijavite se putem linka. Ostale natječaje ovog poslodavca možete potražiti ovdje.

Mea Gea d.o.o. je malo ali dinamično poduzeće s kontinuiranim rastom. U Sesvetama zapošljavaju krojače / šivače (m/ž) i pomoćne radnike (m/ž). Traže više osoba koje se odlično snalaze na različitim vrstama šivaćih strojeva, imaju iskustvo u serijskom šivanju trikotaže, ali i osobe bez iskustva koje su spretne i voljne učiti. Prijave se zaprimaju do 18.05., a prijaviti se možete putem linka.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

Komentari