ZVIJEZDA UFC-a U TAJNOSTI SLETJELA U ZAGREB: Nećete vjerovati kakvi su mu prvi dojmovi! (VIDEO)

Stigao je ranije i prošao ispod radara, vjerojatno kako bi malo razgledao metropolu i posjetio njezine znamenitosti ili pak dobre restorane.

Uskoro, točnije za dva mjeseca u Zagrebu se sprema najveći borilački spektakl u povijesti Hrvatske. Stiže nam UFC-ov Fight Night na kojem će u glavnoj borbi večeri rukavice ukrstiti bivši teškaški prvak, a trenutno šesti borac na svijetu Junior Dos Santos i petoplasirana gromada zvana “Big” Ben Rothwell.

Kako im za dva dana predstoji najavna press konferencija koja će se održati u Areni, Dos Santos je stigao ranije i prošao ispod radara, vjerojatno kako bi malo razgledao metropolu i posjetio njezine znamenitosti ili pak dobre restorane. Svojim obožavateljima poslao je i kratku video poruku u kojoj je kazao…


“Stigao sam u Zagreb u Hrvatsku i ovdje ću se zadržati cijeli tjedan kako bih promovirao svoju sljedeću borbu koja će se odraži ovdje u Areni 10. travnja, a borit ću se protiv Bena Rothwella. Nalazim se ispred malenog, ali vrlo ugodnog aerodroma u Zagrebu i ovo je moj prvi dojam ovo su moji prvi dojmovi o gradu. Očekivao sam jako hladno vrijeme, ali uopće nije hladno, zapravo vrlo je ugodno i dobar je osjećaj. Sviđa mi se! Idemo Zagrebe”, kazao je Junior na svom Facebook profilu.

Iako nije najavljen kao sudionik na konferenciji koja će se održati u Areni, Dos Santos će vjerojatno prisustvovati kako bi promovirao svoju borbu za povratak među top pet.

>>> ZAGREBU NEVJEROJATAN ‘MAIN EVENT’: O ovome UFC-ovu teškaškom spektaklu još će se dugo pričati (VIDEO)

Komentari