TRANSFER U MAKSIMIRU! Prvotimac Dinama odlazi kod Stjepana Tomasa

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Emir Dilaver novi je igrač Rizespora! Turski prvoligaš, na čijem je kormilu poznati Vatreni Stjepan Tomas, otplatio je ugovor Dilavera s Dinamom koji je bio produžen do 2022. Milijun eura odštete Dinamo je tražio od Turaka, a menadžeri istovremeno rade i na prodaji još nekoliko imena.

Među najizvjesnijim odlascima je i onaj Amera Gojaka kojeg želi berlinska Herta no i brojni talijanski klubovi: Bologna, Genoa, Sassuolo i drugi.

Klub iz Maksimira također razmišlja o prodaji i Antonija Marina, Dominika Livakovića i ostalih za koje dođe odgovarajuća ponuda.

Podsjetimo da je Zoran Mamić već krenuo s pročišćavanjem svlačionice, a neka od imena koja su već napustila Dinamo su i Kulenović, Milić, Hajrović i Atiemwen.


Sandro Kulenović svoj je put nastavio u Rijeci, Stefan Milić u Varaždinu dok Zoran Mamić na Izeta Hajrovića i Iyayija Atiemwena više ne računa.

Hoće li još neki iznenadni transfer zabljesnuti u posljednji rok te neke od najvećih zvijezda Dinamove svlačionice odvesti u nove izazove preostaje nam vidjeti u idućih nekoliko dana. Isto tako, moguće je očekivati nova pojačanja u svlačionicama pod južnom tribinom zagrebačkog prvaka.

Komentari