Skandal u Dinamu!? ‘Atiemwen me sinoć napao, gušio me, imam ozljede glave’

FOTO: Instagram

Nakon sinošnje utakmice Dinamo – Benfica dogodio se incident u kojem je sudjelovao igrač plavih Iyayi Believe Atiemwen, tvrdi djevojka Iva Bošnjak.

Igrač koji je u zimskom prijelaznom roku došao iz Gorice navodno je u svom stanu napao i gušio djevojku, a ona tvrdi da na sebi ima i fizičke dokaze.

Sve je prijavila policiji.

Prenosimo njezinu objavu:


“Ja, Bošnjak Iva javno objavljujem ovo, noćas oko 23 sata fizički sam napadnuta od strane dotičnog gospodina, Iyayi Believe Atiemwen, zadobila sam par fizičkih ozljeda, policija je zabilježila ovaj slučaj, a gospodin nakon dolaska policije je rekao da sam sama razbacala svoje stvari i da me nije dotaknuo, ali na svu sreću(nesreću) imam vidljivih ozljeda na svome tijelu, i ovim putem se javno obraćam dotičnom gospodinu, a i upozoravam sve cure,djevojke da se paze jer ovo je za mene bila jedna velika životna škola koju ću pamtiti do kraja života! I opet javno se obraćam dotičnom Iyayi Believe Atiemwenu, koji mi je nanio ozljede glave i uz to sve i pokušaj gušenja.. S ovom izjavom idem do kraja jer treba stati na kraj takvim likovima, koji misle da su netko i nešto! S tužbom idem do kraja dok manijak ne dobije što je tražio!! Gospodine Atiemwen, ne bojim te se kao sto sam rekla, ti si na to rekao da ja ne znam tko si ti, ‘ja sam igrač Dinama’, te ovim putem javno prozivam i nogometni klub @gnkdinamo! Sa svojom izjavom i tužbom idem u sve novine, dok pravda ne pobjedi!! Prema izjavama drugih ljudi ja nisam jedina, koja je doživjela ovo! Objavila sam ovo prvenstveno da druge cure ne bi doživjele ovako iskustvo! Također hvala svima na podršci ja sam dobro.”

Iz Dinama su za Večernji kratko odgovorili da nemaju komentara.

FOTO: Screenshot

Komentari