Červar napravio još jednu izmjenu u sastavu! Otkrio i zašto je to napravio: ‘Držim da su odluke opravdane’

Foto: HRS

Izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Lino Červar, napravio je još jednu izmjenu u hrvatskom sastavu.

Nakon odlaska Luke Cindrića i ulaska u zapisnik Janka Kevića, izbornik je odlučio prijaviti Halila Jaganjca umjesto Marina Šipića. Marin Šipić ostaje u Egiptu i nastavlja trenirati s reprezentacijom te je na raspolaganju izborniku u bilo kojem trenutku, ukoliko to bude potrebno.

Utakmica Angole i Hrvatske na rasporedu je danas od 18 sati. Prijenos utakmice je na RTL-u.

“Prva izmjena je napravljena zato što nakon utakmice s Japanom, na inzistiranje igrača Cindrića, imali smo razgovor i on je rekao da zbog povrede, zato što je ozlijeđen, ne može više igrati. Ja sam u tom trenutku bio prisiljen da odlučim da umjesto njega dođe igrač Kević. To sam morao zato što mi u kampu gdje se sad nalazimo nemamo zdravstvene ustanove ili ne znam što da možemo nešto bitno promijeniti, nisam imao drugo rješenje. I druga izmjena Šipić – Jaganjac sam napravio zato što sam primijetio u prvoj utakmici da naša obrana nije dobro djelovala i morao sam posegnuti za pojačanjem u obrambenim zadacima, a jednako tako i u poziciji napadača.


Pokazalo se da je mali Martinović dobro odigrao i koristim priliku da još jednom mladom igraču omogućim da igra na velikom natjecanju. Prema tome, držim da su ove dvije moje odluke opravdane”, rekao je izbornik Lino Červar.

Komentari