PRVA POBJEDA ŠIBENIKA NAKON POVRATKA U 1. HNL: U trileru na Šubićevcu pala Lokomotiva!

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Sinoć je Šibenik slavio prvu pobjedu nakon povratka u 1. HNL. Iako su do sada pružali dobre partije, pobjedu u prva 4 kola zaobilazila je igrače iz Krešimirovog grada.

Napokon u današnjem ogledu protiv Lokomotive, nakon velike borbe svih 90 minuta igrači Krunoslava Rendulića upisali su sva tri boda.

Poveli su Šibenčani preko Prince Ampema već u 11 minuti utakmice. Lokomotiva se vraća u 33. minuti preko Sherif Kallaku ali samo šest minuta kasnije Deni Jurić ponovno dovodi domaće u vodstvo. S rezultatom 2:1 otišlo se na poluvrijeme u kojem je Šibenik bio bolji za taj jedan gol.

Drugo poluvrijeme počelo je dosta nervozno s par žutih kartona a Lokomotiva je tražila izjednačenje koje je došlo preko Sammira u 69. minuti.


Kada se činilo kako će opet Šibenik odigrati neriješeno ukazao se ponovno Prince Ampema koji je u 84. minuti zabio svoj drugi gol, za prvu pobjedu Šibenika u povratničkoj sezoni.

Do kraja utakmice nije bilo više velikih uzbuđenja mada je Lokomotiva pokušavala izjednačiti ali svi pokušaji završavali su daleko od vrata domaćeg vratara.

Nakon ove utakmice Šibenik i Lokomotiva imaju 4 boda i zauzimaju 7 i 8 mjesto na tablici.

Komentari