PROGOVORIO ‘LIKVIDATOR’ MISLAV ORŠIĆ: ‘Svi smo disali kao jedno, utakmica je bila odlična od prve minute’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Tottenham, osmi najbogatiji klub Europe, večeras je na koljena bacio zagrebački junak Dinamo. U povijesnoj utakmici Modri su slomili Engleze i poslali ih kući s tri maestralne golčine za koje je zaslužan junak večeri Mislav Oršić.

Plavi su veličanstveno izborili četvrtfinale i mjesto na ždrijebu u Nyonu u petak. Uz Oršića koji je zabio hat-trick, dokazao se i Dominik Livaković koji je u drugom produžetku imao dvije sjajne obrane.

“Baš čudo, odigrali smo vrhunsku utakmicu. Meni je ovo najljepši dan otkad sam u Dinamu, zaista smo presretni. Nagradilo nas je, od prve minute smo ginuli na terenu jer smo se tako i dogovorili. Čudo, ne znam više što reći, presretan sam”, rekao je Livaković pa dodao:

“Moje obrane? Ja sam tu za ekipu, uvijek želim pomoći njima i oni meni. Idemo dalje, nagradilo nas je za cijelu ovu sezonu. Za dva dana je Gorica ozbiljna utakmica i moramo pobijediti.”


Mislav Oršić, apsolutni junak večeri, rekao je da je utakmica bila odlična od prve minute.

“Mislim da smo svi junaci, svi smo disali kao jedno. Poslije prve utakmice je ostala gorčina u nama, ali danas su nam stvari koje tamo nisu išle za rukom. Sretni smo što smo prošli dalje. Ne znam što bih rekao za golove, utakmica kao kad sanjaš pa ti se dogodi. Ždrijeb? O tom, po tom. Tko god nam dođe, nećemo imati kočnicu. Moramo biti koncentrirani i ponizni, bitno je da smo u dobroj formi i da uživamo.”

A oglasio se i kapetan Dinama Arijan Ademi.

“Dobro smo odigrali i zasluženo slavili. Vjerovali smo u ovo od one prve utakmice u kojoj smo bili u nekom grču. Ova ekipa spremna je napraviti velike stvari, a što su velike stvari vidjet ćemo u budućnosti. Malo je falilo sreće u drugom poluvremenu, a Oršić… maestralan, čovjek kad pukne to su rašlje. Ginuli smo, hvatali su nas grčevi, dali smo sve od sebe, nećemo odustati. Imamo HNL koji je dosta težak, sada nas čeka Gorica protiv koje moramo pokazati da smo bolji i ove sezone osvojiti naslov.”

Komentari