PRVI TRENING CRO COP-A NAKON MOŽDANOG UDARA?!

Samo dva tjedna nakon što je prebio i osvetio se Amerikancu Royu Nelsonu za porez, Mirko Filipović je šokirao javnost otkrićem da je na treningu doživio moždani udar. Cro Cop je izašao iz bolnice i priznao kako do daljnjeg neće smjeti trenirati, što su mu na koncu zabranili i liječnici.

Filipović je nekoliko puta naglasio kako mu predstoji borba za život i dugotrajan oporavak. Međutim, Mirko je već prije dokazivao da je medicinski fenomen kada su u pitanju oporavci pa eto njega opet na treningu.

“Prvi lagani trening nakon izlaska iz bolnice. Kad kažem lagani onda je to samo lagana tonizacija bez napora, u trajanju 15 min, jer drugo ništa ne smijem raditi. Iako po protokolu ne bi smio ni ovo, iako radim samo lagane mišićne kontrakcije. Ali već puna 4 i pol tjedna nisam napravio ništa, baš ništa osim laganih šetnji. I moram mirovati 3 mjeseca do kontrolnog snimanja glave. Ovaj update ide radi milijun savjeta i uputa koje sam dobio nakon ove objave. Kao da sam ne znam što smijem i što ne. Ali hvala svima jer je sve to u dobroj namjeri.p.s. uteg sam uzeo samo radi slikanja”, rekao je Mirko.


Komentari