Bila je ovo izazovna godina i za sport! ‘Gladijatori’ vam žele sve najbolje za blagdane

Foto: Privatna arhiva

Ova izazovna 2020. godina ubrzo se približava kraju, počinju božićni i novogodišnji blagdani. Kraj godine teško je pao i sportskim klubovima i društvima koji su odlukom Nacionalnog stožera morali zatvoriti sportske dvorane i terene.

Među njima je i Sportsko društvo “Gladijator” s Jaruna. Osnivač i trener Tomo Kadić objasnio nam je što očekuje u idućoj godini, ali dao i savjete sportašima.

“Nažalost ove godine se nismo mogli skupiti, ali prošlih godina smo se uvijek skupa veselili, a sada se još više veselimo novoj godini da budemo opet svi na okupu”, poručio je trener.

Foto: Privatna arhiva

Svim je sportašima i sportskim klubovima poželio sretne i blagoslovljene nadolazeće blagdane.


“Svim sportašima i sportskim klubovima želim sretan Božić i uspješnu Novu godinu. Nadam se da će iduća godina biti bolja i da ćemo nadomjestiti sve izgubljene treninge i neostvarene rezultate”, poželio je trener.

Sportašima je u ove blagdanske dane poručio neka se slobodno opuste i uživaju u blagdanskom izobilju hrane.

“U vrijeme blagdana sportaši i naši članovi neka se slobodno opuštaju i uživaju u čarima hrane. Ionako će to sve vratiti jakim treninzima koji nam uskoro, nadam se, slijede”, rekao nam je trener.

Upitali smo ga i što misli hoće li iduće godine biti potpore za sport te nam je objasnio i kako proces nastanka nekog sportaša ne nastaje u godinu dana, već je to proces od 10 do 15 godina.

“Ja se nadam da će potpora za sport u 2021. godini biti pravedna. Svi vole naglasiti kako su glavni promotori domovine upravo igrači i treneri koji su svjesni da je potreban duži niz godina da bi se stvorio vrhunski sportaš. To nije proces od godinu dana, to je proces koji traje i 10 do 15 godina.

Nadam se da političari neće gledati sport kao četverogodišnji mandat već kao dugoročni proces stvaranja zdrave i uspješne nacije”, rekao nam je trener Kadić.

Komentari