Odgođena utakmice između Lokomotive i Hajduka: Četiri igrača pozitivna na koronavirus!

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Odgađa se utakmica 9. kola HT Prve lige Lokomotiva – Hajduk koja se trebala odigrati 24. listopada s početkom u 17.05 sati u Kranjčevićevoj. Utakmica će se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu o čemu će se odluka donijeti naknadno, objavio je hajduk.hr.

Odluku je donio Hrvatski nogometni savez uz sljedeće obrazloženje koje prenosimo u cijelosti:

“NK Lokomotiva dostavio je dana 21.10.2020. obavijest da je nakon obavljenog testiranja cijele momčadi utvrđena zaraza korona virusom kod četiri igrača te još dva imaju epidemiološku mjeru samoizolacije. Zbog toga NK Lokomotiva nije u mogućnosti nastaviti redovito natjecanje i traži odgodu utakmice 9. kola HT Prve lige Lokomotiva-Hajduk.

Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a sa sjednice održane 06.08.2020.g. kojom je dano ovlaštenje povjerenicima natjecanja za odgodom pojedine utakmice u slučaju da usamoizolaciji bude 6 ili više igrača istog kluba, na osnovu zahtjeva NK Lokomotiva donijeta je odlukao odgodi utakmice. Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja odgođene utakmicemoraju se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu o čemu će se odluka donijeti naknadno”, objavio je Hrvatski nogometni savez.


Komentari