NOVO LICE! PPD Zagreb s novim napadačem po nove pobjede

Foto: PPD Zagreb/RK Zagreb/Nika Aurora Ključarić

Ivan Laljek novi je igrač Prvog plinarskog društva Zagreb! 28-godišnji igrač potpisao je ugovor s klubom na jednu godinu uz mogućnost produženja na još dvije sezone.

Pratitelji hrvatske Premijer lige dobro poznaju ime ‘velikogoričkog Zlatka Horvata’  koji je proveo čak 18 godina nastupajući za rukometni klub Goricu s kojim je u dva navrata igrao i EHF kup.

‘Naravno da sam sretan s potpisom za PPD Zagreb. Ambicija je to svakog hrvatskog rukometaša. Veseli me prilika za nove izazove u EHF Ligi prvaka i SEHA Gazprom ligi, jer u dosadašnjem se dijelu karijere nisam imao priliku okušati na toj razini. Posebno me veseli prilika da radim i učim od ikona hrvatskog rukometa na čelu s trenerom Igorom Vorijem. ‘ ističe Lanjek koji će nositi dres s brojem 23.

‘Što se tiče mojih novih suigrača mogu reći da dosta njih znam od ranije. Neki su igrali na posudbi u Gorici pa smo igrali skupa, dok su neki nastupali za druge klubove u Premijer ligi pa smo igrali na suprotnim stranama. Riječ je, dakako, o iznimnoj skupini pojedinaca i velika mi je čast da ću imati priliku dijeliti svlačionicu s njima.’, zaključuje Laljek koji će svoj prvijenac imati sutra protiv Veszprema.


Komentari