NOGOMETNI SPEKTAKL NA MAKSIMIRU? Svjetska imena mogla bi uskoro sletjeti u Zagreb

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatski nogometni savez razmišlja o velikom spektaklu kojim bi se Ivan Rakitić dostojno oprostio od dresa hrvatske nogometne reprezentacije. Iako je do sada takvu utakmicu imao jedino legendarna desetka kockastih Zvonimir Boban, dokapetan srebrnih Vatrenih mogao bi biti sljedeći.

U razmatranju lokacije za sportski spektakl, kako doznajemo, u obzir dolaze i Split i Zagreb. Portal 24sata.hr piše kako je najveći problem gusti raspored nacinalne vrste, ali kako Hrvatski nogometni savez radi sve kako bi nogomet približio ljudima.

Na Maksimiru ili Poljudu trebali bi istrčati velikani hrvatske nogometne scene kao i najveća imena suigrača popularnog Vatrenog. Može se pretpostaviti da bi  se na širokom popisu mogla naći imena kao što su Darijo Srna, Luka Modrić, Mario Mandžukić, Ivan Perišić, Mladen Petrić, ali i moguća imena slavnih Vatrenih ’98: Davor Šuker, Robert Jarni i brojni drugi.

Širokoj paleti velikih nogometnih imena hrvatske povijesti mogli bi se suprotstaviti planetarno popularna imena nogometaša s kojima je Rakitić dijelio svlačionicu. Dani Alves, Javier Mascherano, Xavi Hernandes i Andreas Iniesta samo su neka od imena koja bi mogla uskoro posjetiti hrvatsku metropolu. Nogometne fanatike zasigurno će najviše zanimati hoće li Lionel Messi loptu zakotrljati na travnjacima unutar Lijepe naše…


Odluče li se HNS i Ivan Rakitić ili za Maksimir ili Poljud, vjerujemo da se mnogobrojni ljubitelji ‘najbitnije sporedne stvari na svijetu’ neće lišiti putovanja ma gdje god bili…

Komentari