ZAR JE MOGUĆE DA GA NITKO NEĆE? Kranjčara odbio čak i ovaj drugoligaš!

Photo: Anto Magzan/PIXSELL

Niko Kranjčar još uvijek nema klub.

Kranjčar je na polusezoni ostao bez kluba, a u potragu za novim krenuo je istoga trena. Spominjao se u kontekstu mnogih klubova, trebao je zaigrati u HNL-u, točnije u Rijeci, Dinamu ili Hajduku, bilo je puno govora o njegovom povratku u klub u kojem je ponikao, bečki Rapid, ali svi su mu poslalo odbijenice. Rapid čak i malo grubu odbijenicu.

Kranjčar se potom otisnuo “preko bare” i počeo odrađivati pripreme s američkim drugoligašem New York Cosmosom, gotovo svi su bili uvjereni kako je Kranjčar našao klub, ali ispostavilo na kraju da nije. Cosmosi su, naime, popunili kvotu od sedam stranaca dovevši jednog Kenijca i jednog Bolivijca, a Kranjčar je opet izvisio jer će morati čekati da netko od sedmorice napusti klub kako bi njega mogli prijaviti.


Malo je tužno gledati kako jedan od nekada najtalentiranijih hrvatskih nogometaša, u svojoj 32. godini muku muči s pronalaskom kluba u kojem će odraditi ostatak svoje karijere, a još je tužnije gledati kako mu pred očima svima daju odbijenice čak i drugoligaši.

 

Komentari