TURSKE SAPUNICE ILI LIGA PRVAKA? Evo što možete pogledati umjesto povijesne utakmice Dinama

Facebook

Dok će se u Bruxellesu igrati prestižna utakmica između dvaju ponajboljih omladinskih škola u Europi, mi ćemo gledati turske sapunice.

Kako je seniorska momčad Dinama svoj put u elitnim europskim natjecanjima okončala još prošle godine završivši na posljednjem mjestu u skupini Lige prvaka, ostala nam je još samo briljantna mlada momčad u juniorskoj Ligi prvaka. Nikako se ne bi trebala umanjivati činjenica da je ovdje riječ o juniorskom natjecanju jer se dobar dio ovih momaka već počeo dokazivati u seniorskoj momčadi. Svojim izvrsnim nastupima na Svjetskom prvenstvu, mladi igrači kupili su pozornost javnosti, a još genijalnijim nastupima u Ligi prvaka u kojoj su pomeli Bayern, Arsenal i Olympiacios, definitivno su stavili ovo juniorsko natjecanje u centar pozornosti.

Mini Modri danas nastavljaju svoj veliki pohod na osvajanje prestižne titule, do koje, nota bene, itekako mogu doći, ali njihov put moći će pratiti samo odabrani. Ovih dana puno se govori i piše o Dinamovim mladim izdancima, a još se više postavlja pitanje gdje se mogu pratiti utakmice juniorske Lige prvaka. Odgovor je tragičan, ali istinit – nigdje!


Vjerovali vi ili ne, niti jedna televizija koju hvataju naši TV prijamnici ne prenosi utakmicu Dinama i Anderlechta, barem ne za sada, a malo je vjerojatno da će se to promijeniti do 19 sati kada utakmica počinje. Kako bi stvar bila gora streaminga neće biti ni na stranici Dinama, a kako za sada možemo vidjeti niti na stranici Anderlechta. Sretnici koji uspiju naći kvalitetan streaming na nekoj divljoj internetskoj stranici vjerojatno će moći pogledati ovu utakmicu, naravno uz brojne prekide nastale skočnim prozorima i desetcima reklama koje iskaču svakih pet do deset minuta.

Što više tome dodati? Dok će se u Bruxellesu igrati prestižna utakmica između dvaju ponajboljih omladinskih škola u Europi od velikog značaja za hrvatski nogomet, mi ćemo imati prilike gledati nordijsko skijanje, skijaške skokove, turske sapunice i tko zna kakav još zanimljiviji i važniji sadržaj.

>>> PRED DINAMOM JE PRESTIŽNA UTAKMICA: Zbog ovoga će sraz s Anderlechtom biti ultimativni izazov!

Komentari