SOUDANIJU ODBROJANI DANI U DINAMU? Mamić poručio kako ovakve stvari više neće tolerirati! (VIDEO)

Screenshot/YouTube

Za ovakvo ponašanje, kaže Mamić, više se neće tolerirati.

Dinamo je ostvario tešku, ali vrlo vrijednu pobjedu protiv gradskog rivala Zagreba. Posljednja momčad HNL-a dobro je namučila prvaka koji se morao čupati u drugom poluvremenu kako bi izvukao pobjedu. Zagreb je poveo u 30. minuti preko Medića, a Modri su se tek probudili u nastavku i preko Fernandesa u 63. minuti da bi svega četiri minute kasnije, nakon pada Šovšića u 16-ercu, Hodžić zabio iz penala.

Iako je Dinamo upisao vrijedna tri boda i zauzeo prvo mjesto ostavivši Rijeku na dva boda, Mamić je bio dosta rječit prema nekim igračima i prema uvjetima u kojima se igrala utakmica. Zasmetalo ga je što se igralo na lošem travnjaku. “Čestitke momčadi na pobjedi na izuzetno teškom terenu. Bili smo u zaostatku, u drugom poluvremenu je momčad jako dobro reagirala i vratili se što je bilo još teže na ovakvom terenu i velike čestitke momčadi”, rekao je trener Mamić pa nastavio, “Uz sav respekt i pohvale Zagrebu, suvisle akcije momčadi koja dominira i želi igru na ovom terenu gdje je lutrija kako će lopta odskočiti ili stati su bile gotovo nemoguće. Nama je ovo već druga utakmica zaredom u ovakvim uvjetima i nadam se da toga više neće biti”, zaključio je.


Mamić, logično, nije bio zadovoljan blijedim prvim poluvremenom, ali predah je dobro poslužio za realizaciju preokreta. “Zato smo i napravili dvije izmjene u poluvremenu. Velika pohvala ide Pjaci i Šovšiću koji su ušli u utakmicu i bili jako dobri te mogu samo poželjeti da tako nastave dalje”, priča trener pa ponovno ističe realizaciju kao problem, “Na početku smo solidno krenuli i kombinirali, ali nismo realizirali prilike što nam se često događa u zadnje vrijeme. Zadnje dvije utakmice smo imali desetak prilika jedan na jedan tako da ćemo na tome morati poraditi”, kazao je Mamić.

Krivac za gol Zagreba bio je baš Soudani koji je nonšalantno izgubio loptu na svojoj polovici, a Mamića je to silno zasmetalo pa ga je na poluvremenu poslao pod tuš. Poručio je kako ovakvo ponašanje više neće tolerirati. “To je neoprostivo; šansa se uvijek može promašiti i to je manji problem, ali ovo je ozbiljan posao i takve stvari se ne smiju događati”, poručio je Mamić.

https://www.youtube.com/watch?v=vP4HkKTgz9Y

>>> BURAN NASTAVAK SEZONE: Boysi se vratili, Dinamo jedva dobio, Rijeka provocira preko Twittera! (VIDEO)

Komentari