NA LJETO NAS ČEKA TRANSFER GODINE: Nećete vjerovati gdje bi Modrić mogao završiti! (FOTO)

Facebook

On i još dvojica suigrača iz Reala mogli bi preseliti na Otok.

Iako je još rano za sigurne konstatacije, strani mediji već uvelike šuškaju o transferu Luke Modrića u ljetnom prijelaznom roku. Premda je trenutno glavna zvijezda u Realu i desna ruka Zinedinea Zidanea, kampanja za povratak Modrića na Otok ipak se počela provoditi. Naime, španjolski “Sport” kaže kako je Modrić jedna od tri velike želje Josea Mourinha.

“Posebni” bi na ljeto trebao sjesti na užarenu klupu Manchester Uniteda i podignuti ga iz provalije u koju ga je bacio Louis Van Gaal. Naime, Mourinho je, kako tvrde španjolski mediji, već obavio preliminarne razgovore s Realovim trojcem koje silno želi dovesti jednom kada sjedne na klupu Uniteda. Na vrhu je ipak, nikad proslavljeni, Gareth Bale, a uz njega Mou želi Luku Modrića i Raphaela Varanea.


Facebook
Facebook

Dovede li ovu trojicu Manchester bi postao izuzetno opasan jer su baš na tim pozicijama najtanji. Do prijelaznog roka ostalo je još dosta, ali jedno je gotovo pa sigurno, Mourinho će sjesti na klupu Manchestera, a hoće li ustrajati u dovođenju Modrića i kompanije iz Reala vidjet ćemo na ljeto.

Komentari