BIVŠI DINAMOVAC NA METI VELIKANA: Pripremili milijune jer u njemu vide novog Modrića! (VIDEO)

Facebook

Ove sezone briljirao je i u klubu i u reprezentaciji.

Već se neko vrijeme širi priča kako su Milanu Badelju odbrojani dani u Fiorentini i to ne zbog loše igre, već zbog nezadovoljstva njegova menadžera Dejana Joksimovića koji, kako tvrde talijanski mediji, nije od Fiorentine dobio dogovorene isplate. Badelj se u Fiorentini, pod palicom Paola Souse, preporodio, ali sada se čini kako će na kraju sezone još jednom promijeniti igračku sredinu.

Do sada je najveći interes za Badelja pokazao Tottenham, koji je prema pisanjima engleskih medija, za Milana izdvojio i cifru od sedam milijuna eura. Spursi su Badelja htjeli dovesti još 2012. godine dok je igrao u Dinamu, ali nisu bili konkretni, pa je “novi Luka Modrić” kako mu sada tepaju, prešao u tada dobrostojeći HSV. Osim Spursa u akciju, “Dovedi Badelja”, uključila se i Valencija, a kako je do ljetnog prijelaznog roka ostalo još nekoliko mjeseci i Europsko prvenstvo na kojem bi Badelj po svemu sudeći trebao igrati, realno je za očekivati da će tih sedam milijuna eura narasti na kojih desetak.


Badelj ove sezone briljira u dresu Viola i jedan je od ključnih igrača sredine terena. Menadžer je njime prezadovoljan, kao i klub, a neki talijanski mediji pišu kako je se ovoliko prašine oko odlaska podiglo samo zato da se Badelju ponudi novi, bolji ugovor. U svakome slučaju nije sporno da Badelj igra u životnoj formi, a gdje će na koncu otići i hoće li ostati saznat ćemo vjerojatno tek na ljeto.

https://www.youtube.com/watch?v=dAPyCMpmZKE

Komentari