Napeto i izvan terena, zbog Mirte Šurjak posvađali se Dinamo i Hajduk

Foto: Instagram

Da igrači Dinama nakon lijepe pobjede protiv Hajduka nisu baš voljni razgovarati, istaknula je sportska novinarka Mirta Šurjak u razgovoru s s Joškom Španjićem.

“Malo to i čudi s obzirom na rezultat”, rekla je Šurjak na što je Španjić odgovorio s: “Vrlo nekorektno, nisam se nadao tome”.

No, na navode su odmah reagirali iz Dinama.

“Dinamo ima obavezu prema nositelju TV prava i to smo uredno ispunili, za razliku od nekih klubova koji često to eskiviraju. Ovdje je riječ o internoj emisiji HNK Hajduk. Uostalom, u Europi je pravilo da se takve stvari poput gostovanja igrača i trenera dogovaraju prije utakmice, a ne da ih se navlači za rukav ispred svlačionice kao da smo na placu. Kolege iz Hajduka će to valjda naučiti s vremenom”, rekao je Alen Lesički, glasnogovornik Dinama za Jutarnji list pa dodao kako ni na domaćim utakmicama nema razgovora s novinarima, osim službenih izjava jer tako nalažu epidemiološka pravila.


“Moramo demantirati navode glasnogovornika Dinama koji je izjavio da se igrače potezalo za rukav nakon utakmice. Glasnogovornika Dinama se pitalo želi li da njegovi igrači sudjeluju u Hajdukovoj emisiji na što je on odgovorio: “ne bi ni vi došli u našu emisiju”. Dosadašnja praksa sa svakim gostujućim klubom je bila da se njihovim igračima i trenerima dala prilika za kratak osvrt na utakmicu uz dozvolu press službe ili glasnogovornika gostujućeg kluba, a tom praksom smo se vodili i ovaj put. A priče s placa ostavljamo onima koji se vole spuštati na taj nivo”, poručili su pak iz Odjela za odnose s javnošću HNK Hajduk.

MAMIĆ ŽALI ŠTO NISU ZABILI VIŠE GOLOVA: Otkrio što posebno zamjera igračima!

Komentari