Nakon rukometašica, sada slijede rukometaši: Červar objavio popis za Svjetsko prvenstvo u siječnju!

Foto: HRS

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Lino Červar pozvao je igrače na prvo okupljanje uoči Svjetskog rukometnog prvenstva koje će se održati u Egiptu od 13. – 31. siječnja 2021. godine.

Na tom popisu nalazi se 19 igrača, uz još četvoricu na pričuvnoj listi. Reprezentacija se okuplja 26. prosinca 2020. u Zagrebu i nakon testiranja odmah kreće u Poreč. Tamo će boraviti i trenirati do 30. prosinca. Nakon toga, slijede dva dana predaha za doček Nove godine, a zatim slijedi nastavak priprema.

Lako je uočiti da na tom popisu nema igrača koji nastupaju na FINAL 4 Lige prvaka koji se igra u Kölnu 28. i 29. prosinca 2020., ili onih koji igraju u nekima od najjačih europskih liga poput Njemačke, Mađarske, Poljske. Oni će se priključiti na drugom okupljanju koje će biti zakazano za 01. siječnja 2021. godine.

Kao što je poznato, Hrvatska će uz pripreme za Svjetsko prvenstvo u razdoblju od Nove godine do 12. siječnja kada se planira odlazak za Egipat, odigrati dva susreta EHF EURO Cupa sa Španjolskom.


Prvi je u Poreču 5. siječnja, a drugi u Madridu 9. siječnja. O svim detaljima drugog okupljanja i tim susretima pravodobno ćemo vas izvijestiti.

POPIS IGRAČA ZA PRVU FAZU PRIPREMA:
Ivan Pešić – MEŠKOV BREST
Mate Šunjić – US IVRY
David Mandić – PPD ZAGREB
Valentino Ravnić – PPD ZAGREB
Ivan Čupić – VARDAR 1961
Zlatko Horvat – METALURG SKOPJE
Josip Božić Pavletić – PPD ZAGREB
Marin Šipić – PPD ZAGREB
Nikola Grahovac – PPD ZAGREB
Gianfranco Pribetić – NEXE
Halil Jaganjac – NEXE
Josip Šarac – CELJE PIVOVARNA LAŠKO
Matej Hrstić – PPD ZAGREB
Lovro Jotić – VARDAR 1961
Janko Kević – NEXE
Josip Vekić – VARDAR 1961
Luka Šebetić – TREMBLAY EN FRANCE
Vlado Matanović – PPD ZAGREB

Komentari