Maksimirskom stadionu sada se rugaju Šveđani: Njihov je izbornik ismijao zagrebačko ruglo na radiju

STADION MAKSMIR
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Nažalost već je potpuno deplasirano pisati o maksimirskom stadionu koji je u fazi izgradnje već desetljeće i nešto, na njega su se spiskale stotine milijuna eura, a gosti Dinama ili Hrvatske nogometne reprezentacije svaki put izražavaju čuđenje zdanjem u Maksimirskoj šumi.

Tako je švedski izbornik Andersson ostao toliko zatečen stanjem stadiona da je to posebno naglasio u komentaru za švedski Radiosporten kojem javio nakon prvog treninga na Maksimiru.

Riječi kojima je Šved opisao stadion gdje igra druga reprezentacija svijeta stvarno bi trebala upaliti svjetla svima kojima je stalo do reprezentacije, nogometa ali i sporta u cjelini.

To je jedan stari, dosadni, žalosni istočnoeuropski stadion. Bit će to veliki korak u prošlost, ali moramo se s time nositi“, rekao je o Maksimiru švedski izbornik Janne Andersson.


Dinamo koji očito više ne može čekati krenuo je u obnovu Maksimira, ali koliko će to trajati i što je isplativo kada se zna da su jug i istok neupotrebljivi nakon potresa teško je dokučiti, piše dnevno.hr.

Komentari