Cibona došla do lake pobjede protiv Zaboka! Imali su sve pod kontrolom od prve do zadnje minute

Foto: Cibona

U 12. kolu HT Premijer lige Cibona je u Zaboku došla do lagane pobjede rezultatom 82-53.

Cibona je kontrolirala susret od prve do posljednje minute, a trener Velić je pritom, kako je i najavio, uspio odmoriti četiri igrača- Bundovića, Novačića, Markotu i Drežnjaka koji nije bio u rosteru. Debitirali su novopridošli igrači Darko Planinić i Scottie Reynolds koji su se pokazali u dobrom svjetlu. Planinić je za 19 minuta u pobjedu uložio 12 poena i 6 skokova dok je Scottie za 21 minutu postigao 8 poena, 5 skokova, 7 asistencija i 2 ukradene lopte.

Treba istaknuti i još jedan double-double kapetana Roka Prkačina koji je upisao 16 poena, 11 skokova i 7 asistencija uz valorizaciju 28.

“Odigrali smo ozbiljno i odgovorno. Neke igrače smo i odmorili. Drežnjak se nije skidao, Markotu, Novačića i Bundovića nismo ni koristili tako da su šansu dobili ostali igrači. Uveli smo u sistem Planinića i Reynoldsa. Iskoristili smo ovu utakmicu da njih dvojicu uvedemo u tim i da se što bolje uigramo za sljedeću utakmicu”, rekao je trener Cibone Ivan Velić.


“Čestitke ekipi Cibone. Dominirali su u fazi obrane i napada. Mi smo u teškom razdoblju nakon još jedne izolacije. Skupljamo se i trebamo podići razinu svoje igre i okrenuti se idućem susretu”, rekao je trener Zaboka Ivan Tomas.

Komentari