JESTE LI SPREMNI? Evo gdje možete pratiti naše rukometaše, pripremite čips i pivo jer moglo bi biti zanimljivo!

Foto: Screenshot

Pitate se gdje gledati prvu utakmicu Hrvatske na SP-u protiv Japana? Jaka postava televizijskih komentatora s bivšim reprezentativcima Nikšom Kalebom, Petrom Metličićem, Dragom Vukovićem i Goranom Špremom pratit će prvenstvo u Egiptu, a prvi protivnik hrvatske rukometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Egiptu je Japan, s kojim smo 14. siječnja davne 1991. godine igrali prvu službenu utakmicu.

Uvodna studijska emisija na RTL-u počinje u 16.45 sati, dok prijenos utakmice između Hrvatske i Japana kreće od 18 sati. Utakmice će iz Egipta komentirati Filip Brkić i bivši reprezentativac Nikša Kaleb, a s izjavama će se javljati reporterka Ines Goda. Iz Zagreba će utakmice pratiti Pero Metličić, Drago Vuković i Goran Šprem kao stručni sukomentatori uz voditelja Marka Vargeka u emisiji “Vrijeme je za rukomet”.

Utakmice će se zbog koronavirusa igrati bez gledatelja, a izbornik Lino Červar osvrnuo se na dolazak hrvatske reprezentacije u Egipat:

“Idemo na trening, a šest oklopnih vozila oko nas, kao da idem u rat. Nikad nisam bio na ovakvom natjecanju, nitko nije od nas i sada vrijedi pravilo “snađi se, pokušaj, riješi”. Teško je oslikati to, ali dečki se prilagođavaju i nadam se da ćemo se osloboditi nakon Japana. Sada kad nema publike, barem je lakše uspostaviti komunikaciju među igračima i strukom, ne moramo se nadvikivati”, rekao je.


Komentari