JAVIO SE ZDRAVKO MAMIĆ! Nakon velike pobjede Dinama u Europi poručio: ‘Kriv sam!’

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Dinamo je na krilima Petkovića i Majera sinoć izborio Europsko proljeće. Pobijedili su Feyenoord rezultatom 2:0 i ostali jedina momčad u Europi bez ijednog primljenog gola.

Nakon velikog slavlja u Rotterdamu oglasio se i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić, koji u Međugorje pobjegao u lipnju 2018., dan prije presude suda u Osijeku.

Njegovu objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti:

“Kriv sam što sam sa suradnicima stvorio stroj zvan GNK Dinamo koji je večeras samljeo europskog velikana Feyenoord Rotterdam u gostima!


Kriv sam što sam postavio temelje momčadi kojoj jedinoj u Europi ove sezone nije nitko zabio gol!Kriv sam što radimo svakog dana na poboljšanju uvjeta u kojima se bruse novi svjetski nogometni dijamanti!

Kriv sam što sam nagovorio brata da se žrtvuje i preuzme ulogu trenera Dinama pod neviđenim pritiskom!

Kriv sam što je još jednom pokazao kakva je trenerska veličina!

Kriv sam što nakon ljetnih medijskih natpisa da u Dinamu traje rasprodaja ove jeseni igramo najuvjerljivije europske nogometne utakmice u novijoj povijesti!

Kriv sam što vučemo hrvatski nogomet i koeficijent kao maglev vlak!

Oprostite i uživajte večeras uz poštivanje mjera, otvorite najbolju bocu koju imate Dinamovke i Dinamovci i nazdravite sjajnim dečkima, treneru i stožeru, oni su to zaslužili!

Čestitam svima bez kojih ovog uspjeha ne bi bilo – našim zlatnim tetama čistačicama, kuharima, kuharicama, radnicima na održavanju terena i stadiona, portirima, oružarima, trenerima u nogometnoj školi, zaštitarima, djelatnicima, upravi, stožeru i igračima, ovaj uspjeh je vaš uspjeh”, napisao je na Facebooku.

🥂 Kriv sam što sam sa suradnicima stvorio stroj zvan GNK Dinamo koji je večeras samljeo europskog velikana Feyenoord…

Objavljuje Zdravko MamićČetvrtak, 3. prosinca 2020.

 

Komentari