‘I KAJ ĆEMO SAD’ Najpoznatiji trener otkrio što ga muči

Izvor: Instagram

Edin Mehmedović osobni je trener, a simpatije javnosti stekao je u RTL-ovom showu Životu na vagi. Upornost, iskrene emocije i želja da nekome poboljša život i zdravlje, glavne su karakteristike ovog trenera koje smo imali priliku vidjeti na malim ekranima.

Završetkom sezone RTL-ovg showa, trener je sa svojim Instagram profilu pratiteljima podijelio što ga trenutno muči.

I kaj ćemo sad, kao okrenuti novu stranicu? Kažu da je svaki kraj zapravo novi početak, a što kad ne znaš kako bi započeo na tom novom listu papira? I još ti pritom netko uzme sve olovke, bojice i flomastere za rad?”, zapitao se Edo.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Edo Mehmedović (@edin_mehmedovic_)

 “Da vam budem iskren, tako se ja osjećam zadnjih par dana. Pomalo zbunjen, jer kao trebao bih se sad vratiti svojim redovitim dnevnim aktivnostima”, otkrio je najpoznatiji trener kako se osjeća.

“Kao što je teško ili čak nemoguće umjetniku bez inspiracije napraviti novo djelo, tako smo i mi umjetnici svojih života a bez mašte, kreativnosti i emocije teško je učiniti da taj novi okrenuti list bude zanimljiv”, napravio je usporedbu.

“Stoga, ću malo pustiti taj list na miru. Neka stoji na stolu, tek da me podsjeti kako je on tu. Spreman i čeka. A ja se idem igrati, tad se ionako mašta najbolje razvija!”, zaključio je Edo i upitao pratitelje kako potiču svoju kreativnost.

 

Komentari