HRGOVIĆ SE VRATIO U HRVATSKU! Poslao je važnu poruku. Jeste li spremni?

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Filip Hrgović je oko 14 sati sletio u zračnu luku Franjo Tuđman i vratio se u Hrvatsku nakon što je sinoć u 11 profi borbi pobijedio brutalnim nokautom protiv Alexandrea Kartozije. na početku druge runde. Hrgović se po dolasku izgrlio sa suprugom i članovima svoje obitelji a potom se obratio novinarima.

‘Hvala svima na ovom lijepom dočeku. Mislim da nisam ovo zaslužio. Nakon deset mjeseci sam se vratio u akciju, uvodni meč da ponovno osjetim kako je biti u ringu. Protivnik je bio takav kakav je bio, po mjeri nakon ovoliko stanke. Završilo je dramatično i nadam se da će biti sve ok s njim”, kaže Filip na početku.

‘Drago mi je da ponovno boksam. U iduća dva mjeseca čekaju me još dva meča. Eto, dva meča do kraja godine ‘, dodao je Hrgović.

‘Ja sam od prvog meča promotoru rekao da ću se boriti s kime god kad god i ja sam spreman na sve. Borim se s onima s kojima moji promotori dogovore borbu. Ja nemam ništa s tim, ja samo radim svoj posao, a na mojem menadžmentu je da dogovaraju borbe. Ja već dugo prozivam velika imena i svi znamo da je svima rizično prihvatiti borbu sa mnom. Ja se već sutra mogu boriti s najvećima, ali to nije do mene’, ističe Hrgović.


‘Mojih prvih 11 protivnika je možda čak i bolje od onih s kojima su se borili neki veći borci. To su bili dobri protivnici’, kaže Filip.

‘Moj sljedeći meč bit će  ukupno dvanaesti. U 12. meču se Anthony Joshua borio s protivnikom s kojim sam se ja borio u prvome meču. To je činjenica. Što se tiče eventualnog poraza normalno je da bi me vratio deset koraka nazad i sigurno ne bi bio dobar u ovoj fazi moje karijere’, nastavlja Filip govoreći o svojoj karijeri.

‘Moj sljedeći protivnik Rydell Booker bio mi je jedan od težih sparing partnera. Nije, budimo realni, u najboljim boksačkim godinama, ali je jako vješt i dobar tehnički. Vidjeli smo i u meč s Pulevim da je izdržao 12 rundi s borcem takve klase tako da ovisi u kakvoj će i on formi doći. Da li ovu borbu vidi kao priliku ili kao neki ‘payday’, vidjet ćemo. Ne treba ga podcijeniti. Bio mi je sparing partner, zna neke moje slabosti i skenirao me u tom kampu jer smo odradili puno rundi’, kazao je Hrgović za kraj, prenosi Dnevno.

DINAMO PUNI BLAGAJNU: Bivši Vatreni kupio braniča Modrih!

Komentari