HNS objavio važne informacije uoči utakmice s Francuskom! Promet će biti posebno reguliran, evo što se ne smije unositi na tribine

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Hrvatsku sutra očekuje susret sa starim znancima koje zadnje pamtimo zbog finala Svjetskog prvenstva 2018. godine. Vatreni na Maksimiru u srijedu od 20.45 dočekuju moćnu Francusku u natjecanju Lige nacija, a Hrvatski nogometni savez objavio je važne informacije za sve one koji će nogometaše bodriti s tribina.

Na snazi će biti posebna sigurnosna i zdravstvena procedura, kao i posebna regulacija prometa na prilazima stadionu. Stadion će za navijače biti otvoren od 18.45 sati, a zbog opsežnih mjera sigurnosti iz HNS-a pozivaju navijače da na stadion dođu što ranije i zauzmu svoja mjesta.

Na dan utakmice neće biti prodaje niti zamjene podataka na ulaznicama. Sve su ulaznice personalizirane, a preduvjet da biste ušli na stadion je pokazivanje važećeg osobnog dokumenta.

Svaka osoba prilikom ulaska na stadion pa do završetka utakmice mora posjedovati ulaznicu i koristiti sjedalo označeno na ulaznici.


U užoj zoni stadiona Maksimir bit će uspostavljena privremena regulacija prometa kojom će biti zabranjeno prometovanje motornih vozila na parkirališnim prostorima Maksimirske kod Kipa sportaša, na zapadnom parkirališnom prostoru stadiona, odnosno na servisnoj cesti Hitrecove i Budakove prema bazenu i stadionu, kao i na parkiralištu Borongaj, osim za vozila s dozvolom.

Na stadion se neće moći unijeti kišobrani, veće torbe ili ruksaci, boce, upaljači, kovanice i drugi predmeti pogodni za ozljeđivanje ili izazivanje požara. Također neće se moći unijeti ni transparenti ili zastave dimenzija većih od 2×1 metar.

Oni koji imaju simptome koronavirusa ili je prošlo 10 dana od pozitivnog testa ne smiju dolaziti na stadion.

Gledatelji su obvezni nositi zaštitnu masku za lice koja prekriva njihova usta i nos cijelo vrijeme dok se kreću u krugu stadiona (dok čekaju u redu za ulaz na stadion ili u redu za posluživanje hrane i pića ili u redu za WC, dok ulaze na stadion, dok se kreću po tribinama do svoga mjesta i prilikom bilo kakvog drugog kretanja po stadionu).

Komentari