EVO GDJE GLEDATI DVIJE UTAKMICE HNL-a! Bjelica na hit lige Goricu, Istra dočekuje Šibenčane

Foto: GNK Dinamo

Danas se igra mini kolo 1 HNL zbog odgoda utakmica Dinamo-Rijeka i Belupo-Lokomotiva. Tako će danas istrčati igrači Osijeka koji će tražiti tri boda protiv vrlo neugodne Gorice, a posljednja Istra dočekuje Šibenik koji je u naletu poslije prve pobjede nakon povratka u prvu ligu.

Bjelica se još uvijek pojačava te je tako prije par dana iz Poljske doveo Slovenca Damjana Bohara, a treba vidjeti koliko je ispadanje iz Europe ostavilo traga na momčadi iz Osijeka.

Nenad je donio pozitivno ozračje koje je rezultiralo pobjedom i dobrom igrom protiv Rijeke ali sada ga očekuje Gorica koja još u ovom prvenstvu ne zna za poraz.

Osijek će sigurno tražiti pobjedu koja bi mu donijela priključak s gornjom polovicom ljestvice i poticaj za ostatak jesenskog dijela.


Pitanje je koliko je Gorica poljuljana aferom oko gradonačelnika i općenito kako će se ta cijela situacija odraziti na nogomet u Gorici još je nepoznato.

U ovom prvenstvu dečki iz Velike Gorice svaki put su se vraćali s punim plijenom s gostovanja ali ni jedno do sada nije imalo težinu Osijeka. U posljednjem kolu već se osjetio lagani pad kod Goričana pošto su na svom terenu remizirali s posljednjom Istrom.

Istra koja je na začelju ljestvice nada se kako će doći do prva tri boda protiv povratnika u HNL Šibenik. Ipak momčad s Drosina ne izgleda dobro ali moguća pobjeda protiv Šibenika sigurno bi dobro došla posrnulim Istrijanima.

Šibenik je napokon pobijedio na svom Šubićevcu te je tako pun samopouzdanja krenuo na megdan Istri danas od 17:00 sati. Prince sa Šubićevca koji je pokazao lijepu partiju u prošlom kolu trebao bi po najavama trenera biti prevaga protiv Istre. Ako Šibenik danas pobijedi moći će puno mirnije gladati na nastavak prvenstva.

Obije utakmice možete pratiti na programu Arenasport 3 od 17 odnosno 19:05 sati.

Trener Lokosa razočaran: ‘Izgledalo je kao borba odrasle osobe i dječaka. Ovo je naša realnost’

Komentari