Dobra vijest za rekreativce! Otvoren novi klub u Zagrebu koji nudi aktivnosti na otvorenom

Photo: Marin Tironi/Pixsell, Ilustracija

Slijedom novih epidemioloških mjera, mnogi su se morali odreći sportskih aktivnosti, kao i teretane. Hladno vrijeme dodatno otežava volju za rekreacijom na otvorenom koja nam je i dalje dopuštena, a povodom toga donosimo idealno stvar za za one kojima motivacije za fizičku aktivnost nedostaje.

Zagreb outdoor club organizirao je druženje i rekreaciju na otvorenom, naravno pod epidemiološkim mjerama, a sve s ciljem kako bi Zagrepčani ostali zdravi i zadovoljni sobom, unatoč lockdownu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli @zagreb.outdoor.club

Treninzi se provode u laganom ritmu, kako bi ih svi mogli pratiti i doprinijeli svojem zdravlju. Joggiranje, planinarenje, bicikliranje i vježbanje očekuju ju vas na treninzima. Ovakva rekreacija idealna je za sve one koji žele tijekom poraditi na sebi i osjećati se bolje, fizički i psihički.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @zagreb.outdoor.club

Prijave su nalaze na ovome linku, ako ne možete sudjelovati na svim terminima, prijaviti se možete i pojedinačno. Jedini uvjet jest da ste punoljetni.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @zagreb.outdoor.club

U članarinu ulaze četiri termina, odnosno aktivnosti, zanimljive edukacije i gosti, voditelj aktivnosti i licencirani vodič, posebni benefiti i popuste u M2Workout, Purgerica – Your guide to Zagreb i Bike Tours Zagreb i naravno hrpa zabave i dobrog društva.

Komentari