DINAMU ČESTITAO EMOTIVNI MAMIĆ: ‘Hvala ti Gospo međugorska i Bože što mogu to izdržati’

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Nakon povijesnog uspjeha Dinama koji je večeras na Maksimiru slomio Tottenham s rezultatom 3:0 oglasio se i Zdravko Mamić.

“Ako sam osobno i svi ljudi u Dinamovoj organizaciji morao proći ovu kalvariju da bi svi koji vole Dinamo ovo doživili u životu i ostvarili najveću pobjedu u povijesti hrvatskog klupskog nogometa, pristajem. Hvala ti Gospo međugorska i Bože što mogu to izdržati, hvala ti na ovoj nagradi večeras.

Hvala junacima koji su večeras na terenu pokazali tko je i što je Dinamo, ponosna i jaka organizacija, hvala svima koji ste u ovaj uspjeh ugradili djelić sebe! STVORILI SMO NEŠTO VELIČANSTVENO, POVIJEST ĆE NAS PAMTITI KAO POBJEDNIKE!”, napisao je Mamić na svom Facebooku.

Plavi su veličanstveno izborili četvrtfinale i mjesto na ždrijebu u Nyonu u petak. Uz Oršića koji je zabio hat-trick, dokazao se i Dominik Livaković koji je u drugom produžetku imao dvije sjajne obrane.


“Baš čudo, odigrali smo vrhunsku utakmicu. Meni je ovo najljepši dan otkad sam u Dinamu, zaista smo presretni. Nagradilo nas je, od prve minute smo ginuli na terenu jer smo se tako i dogovorili. Čudo, ne znam više što reći, presretan sam”, rekao je Livaković.

Mislav Oršić, apsolutni junak večeri, rekao je da je utakmica bila odlična od prve minute.

“Mislim da smo svi junaci, svi smo disali kao jedno. Poslije prve utakmice je ostala gorčina u nama, ali danas su nam stvari koje tamo nisu išle za rukom. Sretni smo što smo prošli dalje. Ne znam što bih rekao za golove, utakmica kao kad sanjaš pa ti se dogodi. Ždrijeb? O tom, po tom. Tko god nam dođe, nećemo imati kočnicu. Moramo biti koncentrirani i ponizni, bitno je da smo u dobroj formi i da uživamo.”

Osim što su večeras ispisali povijest, “Plavi” su pozamašno popunili blagajnu Dinama. Za ovu veličanstvenu utakmicu kojom su Tottenham poslali kući s tri golčine zahvaljujući Mislavu Oršiću, Dinamovci su zaradili 1,5 milijuna eura!

Komentari