Dinamovac rođendan proslavio s hrpom misica, a o svemu su se oglasili i iz kluba

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamov igrač Lirim Kastrati, sinoć je proslavio 22. rođendan, a čini se da se potpuno oglušio na epidemiološke mjere. Dinamovac je organizirao kućnu zabavu u velikom društvu gdje su se našle i brojne misice, a glazbu je puštao DJ. Nazdravljalo se i plesalo, a dok priča nije dospjela u medije, djelić atmosfere podijelila je Anđela Šimac, poznati model za donje rublje i kupaće kostime. Inače, Anđela i Kastrati su u ljubavnoj vezi.

Ova zabava Kastratija bi mogla koštati mjesta na popisu igrača u derbiju s Rijekom, a ne bi mu bio prvi put. U prosincu s prošle godine, zbog kršenja jednog od klupskih pravila, Kastrati je izbačen s popisa putnika za utakmicu s Rijekom.

O svemu su se oglasili iz GNK Dinamo priopćivši sljedeće:

“Lirimu Kastratiju danas je rođendan te je sinoć u kući koju koristi, sa svojom djevojkom i desetak prijatelja, imao proslavu koja je završila nešto iza ponoći. Iako smatra kako nije napravio ništa loše niti će proslava rođendana utjecati na njegovu pripremu za trening i utakmice, Kastrati izražava žaljenje ako su objave s društvenih mreža i tekstovi o tome objavljeni u medijima izazvali neugodnosti za klub.


GNK Dinamo će analizirati konkretnu situaciju i činjenice te ćemo u skladu s utvrđenim donijeti adekvatne odluke, regulirane internim pravilnicima”.

Komentari