U DINAMU ZATEČENI: Barcelona definitivno odustala od Danija Olma

cropix
CROPIX

Zapravo je sve skupa logičan slijed spleta okolnosti. Ali sigurno je, kako piše španjolski Mundo Deportivo, da je Barcelona odustala od dovođenja Dinamovog igrača Danija Olma u svoje redove. Pod sigurnim se smatra ovaj sljedeći prijelazni rok, u siječnju. Od tog posla zasad neće biti ništa, pišu Španjolci.

Je li Barcelona Dinamu nedavno ponudila deset ili tridesetak milijuna eura, sada postaje irelevantno. Dinamo ju nije prihvatio i čekao je unosniju ponudu iz Barcelone ili unosnije ponude od nekog drugog. Zasad sve stoji. Ali, vjerovalo se da bi Barcelona mogla krenuti u utrku, a sad je odustala. Razlog Barceloninog povlačenja iz utrke za Olma je ozljeda Luisa Suareza. Barcelona pod hitno mora pronaći pravog, makar basnoslovnog skupog, centarfora, sve ostalo joj je nebitno.

Englezi s druge strane tvrde da sad Englezi vjeruju kako će se dokopati španjolskog dragulja, napose Chelsea i United kojem kronično nedostaje dobrih igrača. Olmo s Dinamom ima još godinu i pol ugovora i Dinamo nema više vremena čekati ako želi pristojnu odštetu. Olmo zasad odbija potpisati novi ugovor, a time Dinamo čini nervoznim…


Komentari