RAZLIKA U VRIJEDNOSTI IGRAČA DINAMA I BENFICE JE NEVJEROJATNA! Portugalci skuplji od Modrih za 205 milijuna eura

Foto: Instagram/GNK Dinamo

Portugalski nogometni velikan Benfica ima momčad vrijednu 277 milijuna eura, dok Dinamovi igrači vrijede 72 milijuna eura prema podacima portala Transfermarkt.

Najskuplji igrači na Luzu trenutačno su Alejandro Grimaldo i Ruben Dias koji su procijenjeni na 28 milijuna eura te Pizzi i Rafa Silva koji vrijede 20-ak milijuna eura.

Transfermarkt navodi podatak kako je nova portugalska zvijezda, Joao Felix, vrijedna oko 18 milijuna eura premda se nagađa kako ga klub neće prodati za manje od 80 milijuna eura.

Zanimljivo, vrijednost igrača Dinama je porasla za 22 milijuna eura nakon pobjede protiv Benfice. Prije utakmice ‘Modri’ su vrijedili 50 milijuna eura, a danas 72 milijuna.


Najskuplji je Dani Olmo, 15 milijuna eura i mladi Španjolac je jedini igrač ‘teži’ od 10 milijuna eura.

Kapetan Arijan Adem je procijenjen na 6 milijuna eura, Francuz Kevin Theophile-Catherine na pet, BiH reprezentativac Amer Gojak na 4.5 milijuna eura, a Mislav Oršić na 3.5 milijuna eura.

Novi hrvatski reprezentativac i junak prve utakmice protiv Benfice, Bruno Petković, procijenjen je na tri milijuna eura, baš kao i Izet Hajrović i Mario Gavranović.

Komentari