Modre čeka ključna utakmica za Europsko proljeće! Mamić: ‘Ne želimo igrati na bod’

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Modre u četvrtak čeka ključna utakmica. Jutros su otputovali u Rotterdam kako bi odigrali utakmicu sezone protiv Feyenoorda u 5. kolu Europske lige.

Momčad Zorana Mamića pobjedom može osigurati europsko proljeće, drugo u zadnje dvije godine, a trener Plavih dobio je jučer odlične vijesti – nitko nije bio pozitivan na koronavirus.

“Naravno da želimo tri boda i osigurati plasman dalje. Dočekujemo utakmicu u sjajnom raspoloženju, sa zdravim igračima, i Gavranović nam se vraća. Očekujem dobru utakmicu i tri boda”, prenosi HRT Mamićeve izjave uoči polaska u Rotterdam Mamić, čiji će sutrašnji protivnik imati puno problema.

Feyenoord će imati sedam ili osam izostanaka igrača.


“Što se tiče njih ne znam kakva je situacija. Znam da imaju određenih problema s ozljedama, imaju kantoniranih igrača, ali igrači koji će umjesto njih igrati su jednako dobri, ako ne i bolji. Vidjet ćemo uostalom kad dođemo tamo. Moramo se koncentrirati na naše zadatke, uz sav respekt prema protivniku”, rekao je trener Modrih koji se ne zamara kombinacijama oko prolaska.

“Iskreno, ne razmišljam o tome. Čuo sam da nam u nekim kombinacijama ne bi bio dovoljan ni bod. Ni ne želimo igrati na bod, želimo utakmicu dobiti i riješiti svojim snagama i kvalitetom i svojim rezultatom da ne ovisimo o drugima”, izjavio je Mamić.

Dinamo na nakon četiri kola na vrhu skupine sa osam bodova, tri boda više od drugoplasiranog Feyenoorda.

Komentari