IZNENAĐENJE U DINAMU Nakon samo šest mjeseci odlazi im omiljeni igrač i trener

Foto: GNK Dinamo

Goce Sedloski nije dugo izdržao u Dinamu ponajprije zbog korone koja ga je četiri puta stavila u samoizolaciju, a potom je prije dva dana dobio i pozitivan nalaz na COVID-19.

U svjetlu toga GNK Dinamo i Goce Sedloski, dosadašnji trener B momčadi, sporazumno su raskinuli ugovor a priopćenje iz tabora Plavih prenosimo u cijelosti.

“Ovim putem obavještavamo javnost kako su GNK Dinamo i Goce Sedloski postigli sporazum o raskidu ugovora na mjesto trenera B momčadi našeg kluba.

Tijekom svog mandata Sedloski je četiri puta bio u samoizolaciji te je na kraju prije dva dana dobio pozitivan nalaz testa na COVID 19 što ga je nažalost spriječilo da svoje trenersko znanje prezentira mladim igračima GNK Dinamo.


Sedloski i klub su procijenili kako je u ovoj situaciji, a obzirom na velik broj utakmica koje dolaze prema rasporedu, sporazumni rastanak najbolje rješenje.

Sedloskog će na mjestu trenera B momčadi naslijediti Ivan Prelec, naš bivši igrač i trener mlađih kategorija GNK Dinamo.

Gospodinu Sedloskom želimo puno uspjeha u nastavku trenerske karijere”, priopćili su iz zagrebačkog kluba.

Sedloski, koji nema pretjerano uspješnu trenersku karijeru, do Dinama B vodio je Vardar, Široki Brijeg i Rigu. Ostavio je trag i kao igrač te je nosio kapetansku traku. Za maksimirski klub nastupio je 190 puta.

Komentari