DIVNA GESTA BBB-a STENJEVEC: Navijači pozvali sve u kvartu na Trofej Dinamo. ‘Svi na Šalatu!’

Danas na Šalati počinje prvi dan ovogodišnjeg Trofeja Dinamo. Riječ je o natjecanju malonogometnih ekipa pokrenutom 2017. godine na kojem ekipe u seniorskoj, ženskoj i veteranskoj kategoriji skupljaju bodove na različitim turnirima diljem Hrvatske, a one koje skupe najviše bodova plasiraju se na završnicu na Šalati.

Futsal Dinamo sutra će u sklopu turnira odigrati i prijateljsku utakmicu s talijanskim klubom Milano Calcio A5 na kojoj će predstaviti momčad za ovu sezonu, a da imaju veliku podršku navijača najbolje pokazuje plakat koji je danas osvanuo u Stenjevcu.

Na ogradi kraj trgovine Spar u Stenjevcu osvanuo je plakat s natpisom “Plavo ludilo još traje, iz Stenjevca ljubav ne prestaje. Svi na Šalatu! 7.9. BBB Stenjevec”. Time su navijači htjeli pozvati svoje sugrađane iz kvarta da iskuse odličnu atmosferu koja svake godine krasi Trofej Dinamo, a nadamo se da je ove godine neće umanjiti kiša.

Malonogometni klub Futsal Dinamo uređen je prema članskom modelu ‘1 član, 1 glas’ i svako godine na Šalatu dovode velik broj navijača koji popune odličnu atmosferu.


Komentari