Dinamo našao zamjenu za Livakovića?! Uputili bogatu ponudu za dvojicu igrača, na njihovom klubu je sada odgovor!

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Dinamo se okrenuo prema Rijeci, bacio je mamac prema izvrsnom vrataru Ivanu Nevistiću i braniču Danielu Štefulju.

Obojica igrača su se u prvom dijelu sezone pokazali jako dobrima. Zbog odlaska reprezentativnog vratara Livakovića iz Dinama Nevistić bi bio ‘bingo’, a Štefulj bi Dinamu spasio lijevu stranu terena.

Kada se uzme u obzir da i Rijeka živi od prodaje igrača, a međunarodno tržište se zbog pandemije koronavirusa začepilo – ponudu Dinama u Rijeci sigurno s ozbiljnošću promatraju.

Rijeka bi pokupila dobru odštetu, Dinamo bi se ojačao za utrku za naslov prvaka, a Europa se još igra, momčad valja osnažiti. Ali, Rijeka nije nestabilan klub, ona će sigurno Dinamu ‘zapapriti’ cijenu, jer prodaja joj nije u glavu.


Rijeka želi i zaraditi, normalno je to poslovno razmišljanje predsjednika Rijeke, Damira Miškovića. Ma, Rijeka bi mogla dobiti “i ovce I novce”, saznaje se da bi Dinamo za pristojnu odštetu za Nevistića i Štefulja prema Rijeci uputio neke od igrača na koje računa. Poput nekad Kramarića koji se u Rijeci proslavio, došao do reprezentacije, ostvario transfer iz snova.

Na rovinjskim pripremama dolazi još jedna vijest iz Dinama, za Štefulja će zagrebački klub platiti Rijeci između sedam i deset milijuna kuna, te uz novac dati dvojicu igrača Nevena Đuraseka i Roka Jurišića!

Čeka se odgovor Rijeke, piše Dnevno.

Komentari