BJELICA UOČI NAJVAŽNIJE UTAKMICE NAPRAVIO ZANIMLJIV POTEZ! Poveo je igrača koji ne smije nastupati

Foto: Screenshot

Dinamo trenutačno putuje prema Češkoj gdje će se u četvrtak sukobiti s Viktorijom Plzen u prvom susretu šesnaestine finala Europa liga.

‘Modri’ nakon 49 godina ponovno igraju u drugoj rundi europskog natjecanja te će nastojati postići pozitivan rezultat kako bi u Maksimiru, tjedan dana kasnije, lakše izborili i ulazak u osminu finala Europske lige.

“Dobro smo se pripremili i odmorili. Svi su na raspolaganju i nadamo se dobrom rezultatu”, rekao je trener Dinama, Nenad Bjelica.

“Viktorija je dobar protivnik, pričali smo puno o njima. Ozbiljni su i iskusni. Važno je da mi budemo na nivou na kojem smo bili na jesen jer onda imamo velike šanse za prolaz.”


“Neće nas zavarati njihovi lošiji rezultati u posljednje vrijeme. Oni su igrali Ligu prvaku gdje su se dobro držali protiv svih”, zaključio je Bjelica poručivši još kako je Arijan Ademi spreman za igru.

“Moramo se dobro pripremiti, dati svoj maksimum i igrati koncentrirano svih 90 minuta. Naša snaga je kolektiv”, rekao je Amer Gojak koji se veseli podršci navijača.

“Oni su naš 12. igrač”, dodao je.

U Zagrebu su ostali ozlijeđeni Mario Gavranović, Ivan Šunjić, Damian Kadzior, Mario Musa te Sadegh Moharrami. Zanimljivo, Hajrović je i dalje s momčadi, ali ne smije nastupati zbog kartona.
Bjelica je svog najboljeg europskog strijelca na kraju ipak stavio na popis putnika i to zato što mu stvara dobru atmosferu i diže moral, pa makar utakmicu gledao s tribina.

Komentari