ALEN HALILOVIĆ ‘OTPUŠTEN’ Ponovo proživljava ‘najteže dane svoje karijere’

Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

24-godišnji Alen Halilović ovih dana ponovo proživljava najteže dane svoje karijere. Ponovo, jer mladi nogometaš nakon odlaska iz Dinama ne reda baš najbolje rezultate.

AC Milan objavio je na svojim službenim stranicama šturo priopćenje kako raskida ugovor s mladim Hrvatom te kako mu želi sreću i puno uspjeha u budućoj karijeri.

Podsjetimo, Alen Halilović debitirao je u dresu Dinama sa samo 16 godina te je tako postao rekorder u povijesti modroga kluba. Uslijedio je odlazak u Barcelonu  iz koje je uskoro otišao na posudbu u Sporting Gijon. Iz portugalskog kluba pustili su ga za pet milijuna eura, a slijedi isto tako neslavno izdanje u dresu HSV-a sa samo šest odigranih utakmica. Posljednji klub prije Milana bio je Las Palmas, a iz njega svoju je sreću tražio kroz posudbe u Standardu i Heerenvenu da bi ga sada milanski klub hladno obavijestio da više na njega ne računa.

Sa samo 24 godine, mladi je Hrvat u šest godina svoju priliku tražio u osam klubova. I dok su se neki u njega kleli, sada se svi odmiču. Hoće li Alen ovoga puta napokon ispravno postupiti te hoće li mu karijera ipak biti spašena? Ostaje nam za vidjeti.


Komentari