Neka vaše dijete provede praznike u Rock Akademiji potpuno besplatno

Foto: PR

Tijekom zimskih praznika Rock Akademija organizira besplatne radionice sviranja i
pjevanja za sve uzraste. U tijeku su prijave na besplatne glazbene radionice koje organizira Rock akademija pod nazivom “Zimski Rockland”. Tijekom zimskih praznika, od 7. do 11. siječnja na adresi Park Ribnjak 1 održat će se besplatne radionice za sve zainteresirane neovisno o dobi i predznanju.

U ponudi su radionice bubnjeva, gitare i pjevanja. Sve radionice podijeljene su prema težini i vrsti programa na početne i napredne, a broj mjesta na pojedinoj radionici je ograničen. Prijave za sve radionice su u tijeku i traju do 4. siječnja. Voditelji radionica iskusni su glazbenici i nastavnici Rock akademije.

Osim besplatnih predavanja, zainteresirani kandidati mogu upisati i kratak uvodni tečaj u trajanju od 3 ili 5 sati pojedinačne nastave.

Rock akademija djeluje već 26 godina i provodi programe osnovne i srednje glazbene škole za popularnu i jazz glazbu te organizira tečajeve pjevanja i sviranja za sve uzraste. Rock akademiju su završili mnogi poznati mladi glazbenici, kao npr. Sara Renar, dobitnica Porina ili Kim Verson, pobjednica showa Hrvatska traži zvijezdu.


Komentari