‘LJUBAV NA LESKOVAČKI NAČIN’: Izvanredna monokomedija u Studiju Smijeha

Facebook

Iz kolijevke ćevapčića i pljeskavica dolazi nam u hrvatsku metropolu rođena leskovčanka, poznata glumica Vesna Anđelković.

Dođite i vi 10. veljače u 20:30 da se smijemo zajedno u Teatru smijeha, gdje ćete naći makar pola zdravlja!

MONOKOMEDIJA „LJUBAV NA LESKOVAČKI NAČIN“ – za sve romantičare i nostalgičare, dame koje mnogo izabiru i gospodu koja biraju, sve one koje traže i koji su u potrazi u ljubavi i za ljubavlju.
S mirisom ćevapčića i pljeskavica stiže i vječni miris ljubavi. Etno mono-komedija o poteškoćama nježnijeg, kao i jačeg spola, kad ih Amorova strijela pogodi.Smijeh, pljesak i pohvale brojne publike najbolja su vam preporuka da pogledate ovu predstavu. U njoj ćete i vi, dragi muškarci, dobiti obilje korisnih savjeta.


Riječ je o glumačkom ostvarenju koje je bilo veliki hit u Srbiji. Predstava je bila dvije sezone rasprodana u beogradslom kazalištu Slavija.

Kratak sadržaj:

Zorka traži muškarca svog života najprije u Leskovcu. Ne nalazeći u svom gradu svoga srca izabranika, odluči otići u Hrvatsku. Kroz što sve prolazi zbog ljubavi, što joj se sve događa, koje i kakve sve muškarce je nalazila i voljela, doživjet će zajedno sa glumicom i publika.

Uživjet ćemo se i preživjeti sudbinu žene, punu nezaboravnih razgovora, muško-ženskih savjeta i zaključaka, kojih ćemo se još dugo sjećati.Posebno bogatstvo i svježinu ovoj predstavi daje obilje narodnih izreka, doskočica i poslovica.

Upad 40kn

Rezervacije vrijede do 20h na dan predstave. Ukoliko otkazujete molimo da to učinite do 18 sati.

Rezervacije primamo na prastari fiksni telefon 01 5588 980 ili moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na [email protected]

Komentari