Igra kao temelj učenja: Besplatnim predavanjem roditelji i djeca mogu se upoznati s prednostima Krav Mag sustava

U subotu 26. siječnja od 11 sati održat će se besplatno predavanje na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu namijenjeno roditeljima i djeci osnovnoškolske dobi, od drugog do sedmog razreda, koji su ujedno i polaznici Krav Maga treninga. Cilj predavanja je povezivanje filozofije spomenute borilačke vještine s tehnikama učenja za djecu i roditelje.

Fokus Krav Mage nije isključivo na tehnici već na tome da se osobu nauči razmišljati ono se povezuje i sa uspješnosti u školi. Edukaciju za djecu i roditelje ukupno 100 osoba će održati Logos učiteljice. Samo predavanje će trajati sat vremena, dok će nakon predavanja djeca naučena znanja i vještine primijeniti u escape roomu.

Raspored:

  • 11:00 – službeni početak eventa na kojem će moderator pozdraviti sve prisutne i dati kratki uvod u program
  • 11:10 – predavanje Logos učiteljica (teme predavanja: upoznavanje s koracima za uspješno učenje, rješavanje vježbe motivacije iz knjige ”Kako probuditi želju za učenjem”, čitanje teksta o povijesti Krav Mage i njegovom osnivaču, izrađivanje mentalne mape od pročitanog teksta i kratki kviz znanja)
  • 12:10 – odlazak djece u Ritmičku dvoranu gdje će primijeniti naučena znanja u logičkim i didaktičkim igrama koje zahtjevaju timski rad i snalažljivost (Escape room by ExitGames) – svaki polaznik će dobiti poklon paket

Prijava je obavezna jer je broj mjesta ograničen, a možete je napraviti putem prijavnog obrasca


Komentari