Besplatna predstava za početak školske godine u nedjelju u Žar ptici

fotoPexels

Zagrebačko Gradsko kazalište Žar ptica kao svoju tradicionalnu dobrodošlicu učenicima prvih razreda i njihovim roditeljima najavljuje, u nedjelju, 6. rujna, besplatnu predstavu “Durica – male ljubavi“.

Na početku svake sezone Gradsko kazalište Žar ptica svim učenicima prvih razreda i njihovim roditeljima tradicionalno priređuje dobrodošlicu, ističu iz Žar ptice. “Prvi dan škole svima nama je nezaboravan, a pogotovo će biti ovogodišnjim prvoškolcima koji u školu kreću u posebnim korona uvjetima”, dodaju.

Ove nedjelje, 6. rujna, u 11 sati Žar ptica poziva u Bijeničku 97, kako bi se prije prvog dana škole zajedno proveselili uz besplatnu predstavu “Durica – male ljubavi”.

Poznati strip Ivice Bednjanca na scenu je prema dramaturškom predlošku Dunje Fajdić, koja istovremeno igra glavnu ulogu, režirala Renata Carola Gatica. Igraju još i Petar Atanasoski, Karolina Horvat, Dean Krivačić, Zoran Pribičević, Ana Marija Vrdoljak, Vesna Ravenšćak Lozić, Gorana Marin i Paola Slavica


Priča o Durici, Bibiju i Leli, o velikom prijateljstvu malih ljudi, koji su upravo krenuli u prvi razred, moći će gledati ograničeni broj gledatelja, maksimalno pedeset, zbog poštivanja obveznog razmaka. Ulaznice se podižu jedan sat prije početka predstave na blagajni kazališta.

S ciljem da se svi posjetitelji i djelatnici u GK Žar ptica osjećaju sigurno i opušteno, primjenjivat će se sve propisane higijenske i sigurnosne mjere. Upute i preporuke za posjetitelje dostupne su na webu kazališta.

Komentari