Volite Tarantinove filmove? Onda nemojte propustiti večer posvećenu njihovoj glazbi u Vintage Industrial baru!

Foto: Facebook / Tarantino Selection | 15/10/20 VIB

Vintage industrial bar poziva Zagrepčane da u srijedu 15. listopada dođu na specijal večer posvećenu glazbi koju je za svoje filmove birao redatelj Quentin Tarantino.

“O njemu je već sve poznato, a mi ćemo naglasak staviti na glazbeni sadržaj njegovog opusa. Tarantinovi filmovi poznati su po oštrim dijalozima, slikovitom nasilju, iscjepkanoj kronologiji i opsesiji pop kulturom. Tu su i izmišljene robne marke, kao što su cigarete Red Apple i hamburgeri Big Kahuna iz Paklenog šunda, koje se pojavljuju i u drugim filmovima, uključujući Četiri sobe, Od sumraka do zore, Kill Bill, i čak Romy and Michele’s High School Reunion”, navode iz ViB-a.

“U većoj ili manjoj mjeri, način na koji moja metoda funkcionira je taj da prvo trebate naći uvodnu glazbu, koja otvara film. Tako ja to radim. Karakter filma na kojem radim definiran je kroz glazbu koja ide u njega. To je ritam filma. Kad odlučim započeti snimanje, jednostavno krenem kopati kroz svoju zbirku ploča i tražim pjesme koje će odrediti ritam mojeg filma’, tako Tarantino objašnjava svoj stvaralački proces”, dodaju u svom opisu događaja.

Početa je u 18 sati, a sve traje do 24. Više onformacija pronađite na ovom linku.


Komentari