(VIDEO) Posjetili smo Green River festival na Savi: Izgleda prilično čarobno, pogotovo kad se spusti mrak…

Na zagrebačkom Green River Festivalu, smještenom uz Hendrixov most, u subotu, 12.9 u 18 sati počela je velika Ribička večer. Sportsko-ribolovno društvo iz Slavonskog Broda na tradicionalan način priprema šarana na rašljama – na ognjištu od cigli, prikupljenim nakon zagrebačkog potresa, što je svakako jedna od većih atrakcija tamo trenutno.

Vidjeti kako izgleda “okomito” pečenje riba na otvorenoj vatri probudilo je zanimanje posjetitelja. Na riblje slavlje stigla je i ekipa iz zagrebačkog Sportsko-ribolovnog društva Peščenica koja trenutno kuha čak 100 litara domaćeg “fiša”. Njihovi članovi mnoge sate provode na Savi, a svoje su ribolovne uspjehe ovjenčali već mnogim medaljama. 

Osim sjajne riblje gozbe, grupa Stampedo kreće s koncertnim tulumom. Ivanka Mazurkijević i ekipa prošetat će kroz “Staze stare”, oživjeti magiju “Ljubavne”, pokazati nam “Samo zvijezde” i pozvati na ples uz “Super disco mix”. Glazbena čarolija ove grupe, koja često spaja nespojivo, trajat će do duboko u noć, a solarna plaža uz Hendrixov most baš je kao stvorena za veliki plesni podij pod zvijezdama. 


Ali ni to nije sve! Građani se ovdje mogu opustiti na solarnim klupicama i u solarnim šatorićima gdje mogu napuniti mobitele ali i izmjeriti temperaturu. Sve je u znaku eko proizvoda, tako ovdje možete kupiti domaći bezglutenski kruh od heljde ili uživati u drugim domaćim delicijama.

Komentari