Tisuće Zagrepčana na glavnom Trgu! Evo kako je izgledao prošlogodišnji doček

Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL

Mnogi su 2019. ispratili u velikom društvu s pićem u ruci i nadi da će upravo iduća godina biti puna uspjeha i veselih događaja.

Bio je to doček kakav nam je danas potpuno nezamisliv. Naša srca i misli su u Sisačkoj-moslavačkoj županiji, a svi zajednički priželjkujemo da će 2021. godina biti bolja prema nama. Tlo nažalost i dalje podrhtava, a mnogi gradovi su otkazali doček i novac usmjerili pogođenoj Petrinji, Sisku i okolnim mjestima. Među njima je i Zagreb.

Dok u okruženju onih najbližih iščekujete novu godinu i vjerujemo s puno dobrih želja, prisjetili smo se kako je izgledalo prošlo Silvestrovo u glavnom gradu.

Tisuće Zagrepčana okupilo se na Trgu Bana Jelačića, a atmosferu su zagrijavali DJ-i,  Prljavo kazalište te Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec, koji su obilježili 50 godina Novih fosila.


Pored proslave na Trgu, u središtu Zagreba održali su se mnogobrojni dočeci na otvorenom.

Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL

Photo:Sandra Simunovic/PIXSELL

Dino Dvornik Tribute band i sastav Svemirko nastupili su  na Fuliranju, a zabave nije nedostajalo i u sklopu Baš Naš Adventa, kao i na Strossu. Mnogi Zagrepčani, do jutra su pjevali i hitove Saše Matića u luksuznoj dvorani Gastro Globus. Punk i rock legende Psihomodo Pop svirali su u Vintage Industrial Baru,  a Studentski katolički centar organizirao je slavlje misom.

U Zagrebu se itekako slavilo uz već tradicionalni veliki vatromet.  Ove prizore danas gledati nećemo, no nada da će 2021. biti bolja za sve nas bit će prisutna kod većine. Hrvatska ovih dana ponovno pokazuje veliko srce, a ono što svi priželjkujemo jest da će nas u idućoj godini spajati neki ljepši događaji.

Komentari