ŠTO ANTONIJA BLAĆE RADI S LOPATAMA?: Uvijek nasmijana voditeljica pokazala dosad neotkrivene vještine!

Instagram

Antonija Blaće se okušala u ribarenju, a svoj je doživljaj, zajedno s fotografijama, podijelila na svom Instagram profilu.

“Doživljaj za pamćenje i to baš na moj zadnji dan na moru. Hvala braći Luki i Anti što su mi priuštili ovo iskustvo i pokazali kako sve na koči funkcionira. Nisam nikad prije bila. Bilo je tu neelegantnih preskakanja s broda na brod, lopata, kašeta, leda i mreža. Svakako iskustvo za pamćenje!”, napisala je uvijek nasmijana voditeljica.

“Koja riba”, “Šta si mi lipa na ovoj fotki, a nije ni riba za bacit”, “Dobru ribu upecala”, pisali su joj pratitelji. Ova 40-godišnjakinja je karantenu iskoristila za stvaranje zdravih navika jer je shvatila kako s godinama treba sve više paziti na svoje tijelo.

Ona je srca gledatelja zarobila kada se pojavila u prvoj sezoni popularnog reality showa Big Brother. Njezina karijera je tada krenula uzlazno i vodila je mnoge zabavne emisije, kao što su Hrvatska traži zvijezdu, X Factor Adria i Big Brother, koji ju je i proslavio. Rođena je u Šibeniku 2. listopada 1979. godine.


View this post on Instagram

 

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Komentari