Show koji se ne propušta! Nasmijte se do suza uz najbolje komičarke u regiji, donosimo sve detalje

Ladies night stand up večer show je koji već dugo osvaja publiku diljem Balkana i šire. Jedan od nježnijih showova, ali samo po izgledu. Show koji vole gledati i žene i muškarci, žene da se smiju, muškarci da se uz smijeh i dodatno educiraju uz koji dobar savjet.

28. siječnja,  imat ćete priliku nasmijat se do suza raznim ženskim temama te muško ženskim odnosima iz ženskog gledišta i uvjeriti se da ove žene fantastično barataju ovim “muškim” poslom. Nasmijavat će vas najpopularnije komičarke iz regije Jelena Radanović, Marina Orsag, Martina Ipša  i Vlatka Mifka.

“Naše dame stand up komedije javljat će se sa svojim najboljim forama na navedene teme i to svaka iz svog dnevnog boravka. Osim možda Jelene, ona se možda javi iz kade. A i Marina iz auta. A i Martina iz kuhinje. Vlatka se možda uopće ne javi”, u šali događaj najavljuju organizatori.

Očekuje vas sat i pol urnebesne zabave i to dok sjedite u komforu svog dnevnog boravka,  s početkom u 20.30 sati . Cijena ulaznice iznosi 50kn i vrijedi za jedno kućanstvo, ne za jednu osobu.


Link za ulaznice nalazi se ovdje.

Postoje pasivne i interaktivne ulaznice. Pasivne znače da samo gledate, a interaktivne da vas komičarke čuju i vide te ih je samo 15 u prodaji, stoga požurite!

Komentari