Sandra Perković otkrila detalje veze s trenerom! Na pitanje o udaji dala je odgovor kakav bi se rijetko tko usudio dati!

foto: Instagram.com

Naša najbolja atletičarka i zlatna olimpijka Sandra Perković već je godinama u sretnoj vezi sa svojim trenerom Edis Elkasević i iako se neko vrijeme nagađalo kako više nisu zajedno to nije bila istina, a uskoro bi ovaj sretni par mogao koračati i pred oltar.

– Ja sam njega upoznala kad sam imala 15 godina. Tada nismo krenuli u neku ljubavnu romansu, ali s 21 godinu sam se ja nekako malo zaljubila u njega, on se zaljubio malo u mene. Tako je to nešto krenulo. Naša dugovječnost je upravo u tome što me on ne osuđuje ni najbolju ni najgoru jer, nekako bih rekla, ima on te trenerske crte i u privatnom životu.Kad se razdvojimo na dva sata, ja dođem puna dojmova, kao da nas nije bilo tri dana – ispričala je Sandra u intervjuu za IN Magazin. Na pitanje živcira li ju što sve zanima kad će se udati.

– Ne, ne ide mi na živce jer me nitko ne pita, ja svima kažem: ‘Ja idem u Tokio sa svojim prezimenom!’ To je neka interna zezancija. Kako ja imam dva zlata, iz Rija i Londona, Perković je to osvojila, sad bi bilo glupo da u Tokio dođe neka Elkasević i ne dao Bog da ta Elkasević ne osvoji zlato. Mislim da bi mu to prisjelo. I on me pušta da odradim svoju priču, da odradim sa svojim prezimenom u Tokiju, onda ćemo lako – kaže Sandra.

Iako ovakav odgovor mlade žene u dugoj vezi gotovo nitko nije čuo, niti bi očekivao, Sandra se očito ne opterećuje – sigurna u ljubav i vezu s Edisom, naša proslavljena sportašica ima jasno postavljene prioritete, a to ne znači da ljubav nije iznad svega!


Komentari