Ribička večer i koncert Stampeda na Green River Festivalu ove subote!

Na zagrebačkom Green River Festivalu, smještenom uz Hendrixov most, priprema se u subotu, 12. rujna s početkom u 18 sati, velika Ribička večer.

Sportsko-ribolovno društvo iz Slavonskog Broda na tradicionalan način će pripremati šarana na rašljama, na ognjištu od cigli prikupljenim nakon zagrebačkog potresa. Bit će zanimljivo vidjeti kako izgleda “okomito” pečenje riba na otvorenoj vatri. No, na riblje slavlje stiže i ekipa iz zagrebačkog Sportsko-ribolovnog društva Peščenica koja će kuhati čak 100 litara domaćeg “fiša”. Njihovi članovi  provode sate i sate uz rijeku Savu, a svoje su ribolovne uspjehe ovjenčali mnogim medaljama. 


No osim sjajne riblje gozbe, od 20 sati grupa Stampedo otvara koncertni tulum. Ivanka Mazurkijević i ekipa prošetat će kroz “Staze stare”, oživjeti magiju “Ljubavne”, pokazati nam “Samo zvijezde” i pozvati na ples uz “Super disco mix”. Glazbena čarolija ove grupe, koja često spaja nespojivo, trajat će do duboko u noć, a solarna plaža uz Hendrixov most kao da je stvorena za veliki plesni podij pod zvijezdama. 

Ulaz na koncert i na Festival je besplatan, a više informacija pogledajte na Facobooku Green River i Instagramu green_river_fest.

‘BITKA ZA ZAGREB POČINJE U REMETINCU’ Počinje umjetnička ‘Akcija za trg’, provjerite bogat program

Komentari