Razveselite pse iz Dumovca i omogućite im šetnju za pamćenje ove subote

Facebook/Azil Dumovec

U sklopu hvalevrijedne kampanje Hrvatska volontira, azil Dumovec poziva sve na šetnju za pamćenje ove subote 26. rujna od 10 do 14 sati. U to vrijeme održat će se volonterska akcija pod nazivom ‘Out of the box’, kojom se želi i istaknuti vrijednost volontiranja za društvo.

Glavni cilj azila jest izvesti sve zbrinute pse u šetnju. Naime, psi u Dumovcu odlaze u šetnju, no nikada u isto vrijeme. Kako bi razveselili umiljate njuške, želja azila je uspješno isprazniti boksove i omogućiti im šetnju za pamćenje.

Izvor: Dumovec

U Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba trenutačno je šezdesetak pasa, što znači da im je potrebno jednako toliko volontera kako bi ova akcija bila uspješna. Priključite se ovoj vrijednoj akciji i uljepšajte dan stanaru azila. Poznata izreka kaže ‘Pas je čovjekov najbolji prijatelj’,  a najmanje što vi možete učiniti za njih jest da dožive kako je hodati uz čovjeka koji je posvećen samo njemu.

Dumovec vas također poziva da postanete njihov stalni volonter, ako ste u mogućnosti i omogućite da psi o kojima vode brigu imaju što kvalitetniji život dok ne dobiju svog najboljeg prijatelja i stalni dom.


Komentari